Paarden en honden op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit begeleiden.

Creëer via eeuwenoude SHIATSU-technieken een intense verbinding met jouw paard of hond. Versterk op een natuurlijke wijze de gezondheid en geluk van je dier. Vermijd dierenartskosten.

WELKOM OP DE EQUINA ONLINE ACADEMY

De Equina Online Academy is het eerste en enige online leerplatform met betrekking tot shiatsu voor paarden & honden in Vlaanderen.


Deze online school is ontstaan uit de levensmissie van Evy Macquoy: "Paarden en honden op een natuurlijke manier begeleiden naar meer levenskwaliteit."
De brede waaier aan opleidingen is gericht op alle paarden- & hondeneigenaars, van liefhebbers die gewoon hun eigen dier een heerlijke massage willen geven tot mensen die van shiatsu hun beroep willen maken.

"een top team als je het mij vraagt....mijn kleine lieverd was zo ziek, bijna opgegeven door de dierenarts, dan dacht ik : " ik spring ff binnen bij Evy ze was les aan het geven en nam direct Chiedo als voorbeeld" na 2 behandelingen was mijn kleine lieverd spring levend....ik volgde ook de workshop en pas het nog iedere dag toe...

- Nancy Lamont, Oprichtster ProVita

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.

"Mijn opleiding bij Equina heeft mij een nieuwe kijk op het leven gegeven! Dat ik met shiatsu het lichaam van een paard of hond helemaal terug in balans kan krijgen, nooit gedacht dat het zoveel effect zou hebben!
Echt super!!"

- Nastassia Burguet, Ex-studente Equina Academy