Anatomie van de hond

Tijdens deze cursus word je volledig ondergedompeld in kennis over het lichaam van de hond! Je leert alles over de spieren die zorgen voor het bewegingsmechanisme van een hond.

Je zal merken dat je op die manier ook sneller kan inschatten waar een klacht zich juist situeert wanneer je ziet dat je hond ergens last van heeft. Als je weet waar de spieren aangehecht zijn, en voor welke bewegingen ze juist zorgen, kan je hem helpen in no time!Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Leerplan


  Voorhand
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent
  Achterhand
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent

Veel Gestelde Vragen


Wanneer start en eindigt deze cursus?
Dat kies je helemaal zelf!! Na aankoop kan je meteen starten met de hele cursus, of in stukken bekijken. De cursus blijft voor jou beschikbaar, dus je kan zo vaak herbekijken als je wil!
Kan ik vragen stellen over deze cursus!
Zeker! Je kan al je vragen sturen naar [email protected] We antwoorden er zo snel mogelijk op!
Kan ik ook deelnemen aan een live cursus?
Inderdaad! Bekijk zeker alle mogelijkheden op onze website www.equina.be. Misschien is de vierdaagse opleiding 'Touch For Dogs' wel iets voor jou?

Start Vandaag!