Structurele shiatsu voor paarden

Het lichaam van je paard op een grondige manier aanpakken, bijvoorbeeld in combinatie met cranio & soft tissue? Met structurele werk je ook op een niet-invasieve manier op het beendergestel van je paard!


Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Veel Gestelde Vragen


Wanneer kan ik deze cursus bekijken?
Je kan starten met deze cursus wanneer het jou past! De filmpjes blijven beschikbaar, dus je kan alles zo vaak bekijken als je maar wil. Alle content staat in 1 keer open, dus volg de cursus op het tempo dat jij wil!
Kan ik dit meteen toepassen op mijn paard?
Absoluut!! Liefst zelfs! Oefen zoveel mogelijk. In het begin zal het even zoeken en opnieuw het filmpje bekijken zijn, maar neem gerust je gsm of iPad erbij terwijl je aan 't behandelen bent! Na een tijdje zal je ook deze niet meer nodig hebben!
Kan dit toegepast worden op alle paarden?
Zeker en vast! Je zal uiteraard wel het meeste effect ondervinden bij paarden die bepaalde structurele klachten hebben.

Start Vandaag!