Vijf elementen

Elk levend wezen kan onderverdeeld worden in 1 of meerdere elementen. Ze zijn wel alle 5 aanwezig, maar er komen er altijd 1 of 2 veel sterker uit.

Waarom is dit nu een meerwaarde? Behalve het feit dat wij als mensen gemakkelijker kunnen omgaan met andere persoonlijkheden als we begrijpen van waar bepaalde gedragingen komen, kunnen we ook inspelen op bepaalde gezondheidsklachten die hiermee gelinkt zijn.

Het is namelijk zo dat elk type/element veel gevoeliger is voor bepaalde klachten. Zo kan je ze natuurlijk ook veel sneller wegnemen!

Ontdek tijdens deze opleiding welk element bij jouw hond of paard (en jezelf!) overheerst! Veel plezier!


Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Leerplan


  Vijf elementen
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent

Start Vandaag!