Cranio sacraal en Soft Tissue massage voor paarden

Lijkt jouw paard af en toe mank of stijf te lopen zonder aanwijsbare reden? Vind je dat hij toch niet helemaal correct loopt of dat hij zich gewoon niet goed in z'n vel voelt ondanks het feit dat je mederuiters/trainer/... er niks verkeerd aan ziet?

Dan is er een grote kans dat jouw paard veel deugd zal hebben van een cranio sacrale en soft tissue behandeling.

En laat dat nu nét zijn wat je leert in deze online opleiding!

- Hoe ontstaan klachten?
- Hoe herken je de klachten die gelinkt zijn aan soft tissue?
- Wat kunnen de oorzaken zijn?
- Welke behandeltechnieken worden gebruikt?

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]!


Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Veel Gestelde Vragen


Hoe lang heb ik toegang tot de online opleidingen?
Je kan al onze opleidingen levenslang en zo vaak als je wil herbekijken!
Wat als er iets niet helemaal duidelijk is, of als ik toch twijfel of ik een bepaalde techniek wel goed uitvoer?
Geen zorgen! Wij zijn er voor jou. Stuur gewoon een mailtje naar [email protected] en we helpen je verder. Twijfels bij een bepaalde techniek? Stuur gerust een filmpje mee en we geven je zo snel mogelijk feedback.
Ik volg de cursus toch liever live, kan dat ook?
Zeker! De cranio & soft tissue wordt gegeven als onderdeel van de Advanced opleiding. Je kan deze volgen in Oud-Turnhout of Grimbergen. Voor meer info en data kijk je best even op https://www.equina.be/opleidingen/shiatsu-advanced-2/advanced-paarden-cranio-sacraal-structurele-shiatsu-en-soft-tissue-massage/

Start Vandaag!