Ebook

De meest voorkomende klachten bij paarden oplossen!

Leuk dat jij ons e-book leest! Je zal hier al heel wat informatie uit kunnen halen. Zit je paard met specifieke klachten, of lijkt het je wel wat om zelf ook (een deel van) je tijd door te brengen bij paarden én hen van heel wat gezondheidsklachten af te helpen (win-win, toch?)? Neem dan zeker even een kijkje op onze website www.equina.be waar je alles terugvindt over behandelingen en opleidingen!

Ontdek in dit e-book heel wat tips & tricks om de gezondheid van je paard op een natuurlijke en efficiënte manier te verbeteren en ondersteunen.

Volgende onderwerpen komen (onder andere) aan bod:

  • Wat is shiatsu?
  • Voeding en spijsvertering
  • Huisvesting
  • EHBO (oa. koliek, hoefbevangenheid, schimmel,...): wat is het, hoe te voorkomen en hoe kan je ondersteunen met shiatsu?

Heb je bijkomende vragen? Stuur ons gerust een mailtje op [email protected]

Tot snel!Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Leerplan


  First Section
Beschikbaar in dagen
dagen Nadat je ingeschreven bent

Start Vandaag!