Shiatsu Basisbehandeling voor paarden

Een unieke band met je paard. Gezondheid en geluk via een heerlijk ontspannende shiatsu-massage.

   Bekijk de promovideo

SHIATSU BASISBEHANDELING VOOR PAARDEN

In deze opleiding leer je via 10 eenvoudige en korte videolessen hoe je jouw paard een heerlijk ontspannende massage kan geven. Door gebruik te maken van de eeuwenoude technieken van Shiatsu breng je niet alleen rust en ontspanning in het lichaam van je paard, je stimuleert ook het natuurlijke immuunsysteem waardoor je paard snel herstelt van veel voorkomende kwaaltjes.

Het is pure quality time, voor je paard en voor jezelf!Deze behandeling zorgt voor:

✔️ Diepe en genezende ontspanning bij je paard
✔️ Ontspanning voor jezelf
✔️
Energetische balans in het lichaam van je paard
✔️
Het immuunsysteem van je paard wordt gestimuleerd
✔️
Kleine fysieke kwaaltjes en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon
✔️
De band met je paard wordt versterkt
✔️
Stijve en stramme spieren zijn verleden tijd
✔️
Je vermijdt dierenartskosten omdat je eventuele problemen veel vroeger opmerktVoor wie is deze opleiding?
Voor elke paardeneigenaar of liefhebber en voor iedereen die gewoon graag met paarden werkt.
Of je nu paardensport beoefent, recreatief of competitief, of je bent gewoon graag in de buurt van paarden, je wil natuurlijk niets liever dan dat je paard gezond en gelukkig is. Deze behandeling zorgt voor een gelukkig paard in een gezond lichaam.

Neem elke maand 2 tot 3 keer een uurtje pauze van het jachtige leven en spendeer deze tijd om je paard gezond en gelukkig te maken, en de intense verbinding die jullie al hebben te stimuleren.

Je zal versteld staan van de resultaten!


"Mijn opleiding bij Equina was heel inspirerend! Naast de kennis en de technieken die ik geleerd heb, heb ik mezelf ook beter leren kennen en heel wat drempels die mij in de greep hielden overwonnen.
Ik heb ondertussen zelf al heel veel paarden mogen behandelen en veel mooie resultaten behaald. Heel ontroerend soms."

Bedankt Evy!!

- Birgit Kruys, Shiatsu Practitioner & ex-studente Equina

 

"Dit is gewoon GEWELDIG! Ik deed al sportmassage met paarden maar van Evy heb ik zoveel bijgeleerd. Fantastisch om te zien hoe ontspannen de paarden ervan worden. En misschien nog het belangrijkste: Ik heb mezelf beter leren kennen, op een spirituele manier.
Ik voel me als herboren!!!"

- Mirjam Kluin-Keijzer, Shiatsu practitioner, ex-studente Equina

Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


"Mijn ervaring met de opleiding van Equina is zeer positief! Ik heb zoveel geleerd, over de spierstructuur van paarden bijvoorbeeld. Mijn paard vindt het super als ik haar behandel, ze wordt er zo rustig van!!"

- Elsbeth Vanden Driessche, Deelnemer Equina Opleiding

Start Vandaag!