EHBO voor paarden

EHBO VOOR PAARDEN

EHBO voor paarden: je denkt natuurlijk meteen aan het verzorgen van wondjes, of verzorgen van breuken. Uiteraard bel je voor grotere wondes of breuken meteen de dierenarts, of rijd je meteen naar de dierenkliniek.

Dit geldt ook steeds voor koliek!

Maar wist je dat je bij uiteenlopende klachten shiatsu kan gebruiken om de pijn te verminderen of zelfs klachten weg te nemen?

Een loopneus, prut in de ogen, immuniteitsproblemen, hoesten, stalbenen,... Het is maar een greep uit de ongemakken die je paard kan ervaren.

Wil jij ook weten hoe je dit kan aanpakken? Bekijk snel de opleiding!


Jouw instructeur


Evy Macquoy
Evy Macquoy

EVY MACQUOY

Evy Macquoy (1979) is de oprichtster en bezielster van Equina. Op jonge leeftijd werd haar interesse gewekt voor de paardensport en ondertussen is ze meer dan 20 jaar amazone, met een specialisatie in de springsport. In 2003 begon ze zich te verdiepen in paarden- en honden shiatsu, een geavanceerde massagetechniek om dieren op een natuurlijke manier naar meer levenskwaliteit te begeleiden. Ondertussen heeft ze in dit domein een zeer ruime expertise opgebouwd en hebben duizenden paarden en honden haar behandeling genoten. Ook internationale topsportpaarden behoren tot het cliënteel.


Start Vandaag!